קבלו מתכון של חטיף שוקולד חמאת בוטנים – הכי טעים והכי פשוט.
שילוב של חמאת בוטנים טבעית עם שוקולד איכותי יוצר חטיף שנחטף בשניות.
חטיף שוקולד ללא גלוטן
עוד לא תספיקו לצלם וכבר ייגמר!
ציוד
- תבנית שקעים
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 2 בננות
- 1 כוס שיבולת שועל
- 1 כף חמאת בוטנים
- 1 חפיסה שוקולד מריר 100 גרם
- מלח גס לפיזור
שלבי הכנה
- למעוך 2 בננות ולערבב עם כוס שיבולת שועל.
- לשטח בתבניות שקעים.
- לאחר שעה לזלף כף חמאת בוטנים בכל שקע ולהקפיא.
- לאחר שעה להמיס ולזלף 100 גרם שוקולד מריר מומס.
- להקפיא ל 5 שעות ולפזר מעט מלח גס.
מקור: חטיף שוקולד ללא גלוטן מתכון מאת: מתוק לי רחלי
להשאיר תגובה