רבע שעה של הכנה ויש לכם חטיף שוקולד ביתי משגע וממכר, שאפשר להכין גם בגרסה טבעונית ולא יהיה אחד בבית שיוותר על התענוג הזה! חטיף טעים העשוי מרכיבים איכותיים ושלא תמצאו כזה באף סופר! קל, מהיר הכנה וללא אפייה!
חטיף שוקולד ביתי
מתכון קל לחטיף שוקולד עם חמאת בוטנים
מרכיבים
- 500 גרם חמאת בוטנים
- 340 גרם שוקולד צ’יפס
- ½1 כוס דבש או סירופ מייפל לטבעוניים
- 7 כוסות פצפוצי אורז
לציפוי
- 400 גרם שוקולד ציפס לבן
- 4 כפות חמאת בוטנים
- 50 גרם שוקולד מריר
שלבי הכנה
- ממיסים אשוקולד, חמאת הבוטנים ודבש בבן מארי, בקערה מעל מים חמים שהאדים ימיסו את התערובת.
- מוסיפים פצפוצי השוקולד ומערבבים.
- משטחים לגובה הרצוי.
- ממיסים שוקולד הלבן וחמאת הבוטנים בבן מארי ויוצקים מעל התבנית.
- ממיסים שוקולד מריר ומזלפים עם שקית זילוף כקישוט מעל התבנית.
- מציירים שתי וערב עם קיסם – משרבטים פנימה והחוצה למראה יפה וקישוט.
- מעבירים לקירור במקרר/מקפיא ולאחר מכן חותכים לגודל הרצוי.
מקור: ענת חן
להשאיר תגובה