מתכון של חטיף שוקולד פרווה ממכר ובריא יותר מכל חפיסת שוקולד שתקנו!
קוביות שוקולד עם אגוזים טעימות במיוחד, שמכינים מ־4 רכיבים בקלות שיא!
חטיף שוקולד ואגוזים ממכרים
עשוי מ־4 רכיבים טבעיים ומתאים גם לטבעונים!
ציוד
- סיר קטן
- תבנית אינגלש קייק
מרכיבים
- 2 חפיסות שוקולד מריר 200 גרם, מומלץ שוקולד איכותי 70% קקאו ומעלה
- ½1 כוסות טחינה גולמית
- 2 כפות סילאן
- אגוזי לוז / פקאן 200 גרם – קלוי ללא מלח
שלבי הכנה
- להמיס על האש את השוקולד המריר, טחינה גולמית ולהוסיף את הסילאן.
- להוריד מהאש ולהוסיף את האגוזי לוז/פקאן קלוי.
- לערבב היטב.
- להעביר לתבנית ולהקפיא.
- אחרי שעתיים להוציא לפרוס ולהחזיר למקפיא עד ההגשה.
הערות וטיפים
למי שאוהב, ניתן להוריד חלק מהפקאן ולהוסיף צימוקים ואגוזים אחרים.
מקור: חגית אלקבץ, דבי ממן
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב: חגית אלקבץ – מתכונים שכולם אוהבים | גם בקבוצה | יוטיוב | באינסטגרם | בטיקטוק
להשאיר תגובה