בסיס ביסקוויטי פריך וענוג, שכבה נדיבה של שוקולד משובח וממכר ומראה יפהפה שכל קונדיטוריה תשמח להציג בגאווה בחלון הראווה שלה
חושקים בממתק טעים וקליל להכנה שגם ילדים ישמחו לאכול ולהכין? חטיף שוקולד אצבעות הוא ה-קינוח בשבילכם!
ממתק שוקולדי עשיר ומפנק, נוטף מתיקות נהדרת בפה, והכי מושלם? קל ביותר וטעים עוד יותר. אז… אל תשכחו להחביא כמה בצד, כי יש סיכוי לא קטן שהחטיף הטעים הזה ייחטף מהר
חטיף שוקולד אצבעות טעים וקליל
מרכיבים
לבסיס:
- ביסקוויטים 250 גרם
- ¼ כוס שמן
- 3 כפות דבש
- 3 כפות חמאת בוטנים
לשכבת השוקולד:
- שוקולד 250 גרם
- ¼ כוס שמן
- 3 כפות חמאת בוטנים
שלבי הכנה
- להמיס במיקרו את חמאת הבוטנים ולערבב היטב את כל חומרי הבסיס, לשטח בתבנית בינונית, להכניס למקפיא ל-20 דקות
- להמיס על הגז את כל המרכיבים של שכבת השוקולד, לשפוך מעל שכבת הביסקוויטים שיצאה מההקפאה ולהכניס שוב למקפיא לחצי שעה
- לקשט כיד הדמיון ולחתוך לריבועים/רצועות
מקור: גילה מוגמי | עוגות, קינוחים, פירות ועוד. שירות משלוחים כמעט לכל הארץ | מוזמנים לעקוב באינסטגרם
לטחון את הביסקוויטים?
היי,
אכן כן, בהצלחה 🙂
אפשר להחליף את השמן בבסיס בחמאה? ואן כן,כמה גרם חמאה במקום? והאם במקום שמן בקרם אפשר שמנת מתוקה במקום השמן? ואם כן כמה? או שעדיף לא לשנות את המתכון כלל…?המתכון נשמע ונראה מעולה! מחכה לתשובה כדי להכין! תודה!
היי יעלי,
נשמח לענות לך על השאלות 🙂
1. אפשר להחליף לחמאה רק להוסיף 1/3 בכמות.
2. אפשר באותה כמות.
בהצלחה!
באיזה גודל תבנית להשתמש?
היי עירד,
כל תבנית מרובעת בגודל בינוני תעשה את העבודה. בהצלחה!
השוקולד מריר או חלב?
היי שירן,
אפשר להשתמש בכל סוג שוקולד שרוצים. חג שמח!!