מתכון מעולה של חטיף פצפוצי אורז טעים ומושלם.
חטיף ממכר עם השילוב הכי טעים שיש – שוקולד ובוטנים!

חטיף פצפוצי אורז עם שוקולד ובוטנים
קל להכנה ופשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
ציוד
- תבנית בינונית בגודל 32X25
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
לבראוניז:
- 200 גרם שוקולד מריר 2 חפיסות
- 100 גרם חמאה נטורינה לפרווה
- 3 ביצים
- 1 כפית תמצית וניל
- ½1 כוסות סוכר
- 1 כוס קמח רגיל
לתערובת הפיצפוצים:
- ½ כוס בוטנים מלוחים קלופים וקצוצים גס
- 1 כוס חמאת בוטנים עם בוטנים גרוסים
- ½1 כוסות חמאת בוטנים חלקה
- ½1 ממרח שוקולד השחר או נוטלה
- ½ כף חמאה
- 4 כוסות פיצפוצי אורז
שלבי הכנה
- נמיס יחד במיקרוגל את השוקולד והחמאה לתערובת אחידה ונוסיף לשאר המרכיבים.
- נעביר לתבנית חד פעמית בינונית ונאפה בחום של 180 מעלות לכ- 30 דקות.
- נכין את פיצפוצי השוקולד בסיר נערבב את כל החומרים.
- נתחיל בחמאה נוסיף את הממרחים ונערבב לתערובת אחידה.
- נוסיף את הבוטנים המלוחים ופיצפוצי האורז.
- נערבב עד שהתערובת הקרמית מכסה את כל הפיצפוצים.
- נפזר על העוגה המוכנה נקרר ונכניס למקרר לפחות לשעתיים לפני ההגשה.

מקור: נירית קיקו מכירות שישי | עוגות מוס | קינוחים | מארזים מתוקים ועוד ? מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | ובאינסטגרם: @nirit_kiko
ניראה נהדר, עדיין לא עשיתי כי אין לי את כל המצרכים, אבל בט וח שהעשה. תודה על המתכון ועל כל המתכונים הנהדרים.
היי רלי,
נשמח לעדכון!
בהצלחה 🙂