חטיף פצפוצי אורז מלא קליל להכנה, וכל כך טעים לנגיסה.
חטיפים בריאים בצורת קוביות מתוקות ומענגות בטעמי דבש, חלווה ושוקולד.
חטיף פצפוצי אורז מלא ללא גלוטן
חטיף שמכינים בשיא הקלות!
ציוד
- תבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
מרכיבים
- 3 כוסות פצפוצי אורז מלא ללא סוכר ומלח
- 100 גרם שוקולד מריר 70%-60% מוצקי קקאו
- ½ כוס טחינה גולמית
- ¼ כוס דבש / מייפל טהור
- 3 כפות שמן קוקוס או חמאה
- 2 כפיות קקאו איכותי
שלבי הכנה
- בסיר קטן על אש נמוכה נמיס את כל רכיבי הקרם, עד להמסה מוחלטת וקבלת קרם שוקולדי אחיד וסמיך. (זהירות שלא יישרף).
- להעביר 3 כוסות פצפוצי אורז לקערה גדולה.
- לשפוך את תערובת השוקולד על הפצפוצים.
- לערבב היטב, לשטח ולדחוס בתבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה.
- לזרות מעל קוקוס טחון.
- להכניס להקפאה לכמה שעות. לחתוך לריבועים
הערות וטיפים
למי שלא אוהב שמן קוקוס – התחליף שלו יהיה חמאה, שמן רגיל לא יחזיק כאן כי החטיף צריך להתקשות לאחר הקירור.
מקור: N.D. עידית מרום – נטורופתית
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם
להשאיר תגובה