קבלו מתכון של חטיף פצפוצי אורז שוקולד ביתי בהכנה מהירה – רק ב־10 דקות הכנה!
חטיף טעים ובריא שניתן להכין בכמה גרסאות ולמקסם את הפינוק!
חטיף פצפוצי אורז ב-10 דקות
חטיף עם שוקולד או עם חמאת בוטנים שזוללים ברגע
ציוד
- תבנית חד פעמית בינונית (או מעט קטנה יותר מי שרוצה עוגיות גבוהות)
- כוס: כוס 240 מ”ל
מרכיבים
- 2 חפיסות שוקולד 200 גרם – שבור לקוביות
- 8 כפות סילאן
- 2 כפות חמאת בוטנים עדיף עם חתיכות בוטנים
- 4 כוסות פצפוצי אורז
- ½1 חפיסות שוקולד שבור 150 גרם
- 3 כפות חמאת בוטנים
- פקאן מסוכר למי שאוהב
שלבי הכנה
- נשים בקערה שמים 200 גרם שוקולד שבור לקוביות עם הסילאן וחמאת בוטנים.
- נשים במיקרו דקה ונוציא ונערבב, אם צריך שמים למיקרו עוד חצי דקה עד שנמס.
- למזוג על 4 כוסות פצפוצי אורז ולערבב היטב.
- לשטח על נייר אפייה בתבנית ונשים למקפיא.
- בינתיים בקערה אחרת שמים 150 גרם שוקולד שבור עם 3 כפות גדושות חמאת בוטנים, ונמיס במיקרו.
- נשפוך על הפצפוצים ומלמעלה נפזר פקאן מסוכר שגורסים לחתיכות.
- לקרר במקרר עד שהשוקולד מתקשה.
- לחתוך לגודל הרצוי ולשמור במקרר בכלי אטום.
מקור: חני קונאשוילי
יותר קל לשבור את השיניים עם פטיש.
היי,
ניסית את המתכון? נשמח לדעת אם הוא באמת יצא כך.
במה אפשר להחליף את חמאת בוטנים???? אני אלרגית….
תודה רחל 0502233324
היי רחל,
אפשר להחליף לטחינה, חמאת שקדים, חמאת פיסטוק, חמאת אגוזי לוז ועוד.
בהצלחה!
מזה שוקולד שבור
היי רגינה,
שוקולד ששוברים ביד כדי שיהיה קל יותר להמיס אותו בקערה.
בהצלחה 🙂