אחת המנות הכי מוצלחות ואהובות שאנחנו לא מפסיקים לזלול במהלך.
חטיף פטריות בשרני וקריספי, תוספת בהכנה קלה ומהירה.
חטיף פטריות כמו באולמות
כמו באולמות בשרני וקריספי וממכר בטירוף
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 2 סלסלאות פטריות שמפניון 500 גרם
לבלילה:
- 4 ביצים
- 1 כפית תבלין פלדלפיה למי שאין – אפשר להמיר בצ’ילי גרוס או פפריקה או 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
- מלח קורט
- מעט פלפל שחור גרוס
- 2 כפות קמח
- 1 כוס מים קרים חד פעמי קר
לציפוי:
- פירורי לחם מוזהבים מתובלים בשומשום שחור, פפריקה כוסברה, קצוצה, טימין ומלח.
שלבי הכנה
- נטרוף במטריפה את כל חומרי הבלילה עד שאין גושים!
- נכין קערה עם פירורי לחם מוזהבים מתובלים.
- לנגב את הפטריות אחד אחד בנייר סופג, אבל לא לשטוף אותן!
- להכניס אותן לבלילת הביצים.
- לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים.
- לחמם שמן עמוק, לטבול את הפטריות בפירורים המוזהבים.
- לטגן בלהבה בינונית עד להזהבה ולהוציא לנייר סופג.
מקור: אילנית בניזרי
מוזמנים לעקוב גם בדף שלה מולטי קיצ’ן אילנית בניזרי | ובאינסטגרם: @Ilanit_benizri
להשאיר תגובה