חטיף ללא גלוטן בציפוי שוקולד טעים ומפנק במיוחד והכי חשוב שאפשר לאכול ללא רגשות אשמה.
חטיף שמורכב מתמרים עסיסיים ורכים, טחינה עשירה וקקאו איכותי, שמצופים בשוקולד מריר.
חטיף ללא גלוטן בציפוי שוקולד (מהיר, טעים ובריא)
בהכנה קצרה ויש לכם חטיף ללא גלוטן משגע
ציוד
- קערה
- תבנית
מרכיבים
- 10 תמרים מושרים רבע שעה במים חמימים
- 2 כפות טחינה גולמית
- 2 כפיות קקאו איכותי
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- ½ כפית שמן קוקוס
- קורט מלח גס
שלבי הכנה
- לערבב הכל בבלנדר לעיסה אחידה.
- ליצור צורה ולהעביר למקפיא לשעה.
להכנת הציפוי:
- להמיס שוקולד מריר ושמן קוקוס.
- להוציא מהמקפיא את העיסה ולצפות.
- אפשר לפזר קצת מלח גס מעל ולהחזיר למקפיא לשעה.
- לשמור במקפיא ולהוציא כשבא לנשנש.
מקור: ורוניקה מוס
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: Foodie VERO
להשאיר תגובה