חטיף טחינה ריבועים ממכר במיוחד, שמכינים מ־5 רכיבים בלבד והוא שיא השלמות! נשנוש קליל ופשוט מאוד להכנה שתמיד ישדרג לכם את היום! חטיף משגע וממכר שאף אחד בבית לא ירצה להפסיק לנשנש ממנו ומומלץ להכפיל כמויות!
חטיף טחינה ביתי ב־5 רכיבים
מתכון קל ומהיר לחטיף טחינה ביתי ממכר ביותר!
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה קרה
מרכיבים
- 1 מחמאה בטמפרטורת החדר
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1 כוס טחינה גולמית
- 3 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפייה – להוסיף לקמח
- שומשום אופציונלי
שלבי הכנה
- מערבבים מחמאה עם אבקת סוכר.
- מוסיפים טחינה ומערבבים.
- מוסיפים קמח ומערבבים עד לאיחוד הבצק.
- מרדדים את הבצק בעובי אחיד בתבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה, מפזרים שומשום מעל ואופים ב־170 מעלות במשך כעשרים דקות.
- ברגע שהמאפה יוצא מהתנור לא לגעת עד קירור מוחלט. ברגע שהמאפה קר חותכים לריבועים. החטיף מתפורר וזה בסדר.
מקור: חטיף טחינה – שרה קבצצי
להשאיר תגובה