קבלו מתכון מנצח של ארוחת עוף עם פתיתים מושלם + סרטון הכנה מפורט וברור ותתפנקו בארוחה הכי פשוטה, הכי בסיסית, הכי ביתית לצהריים טעימים ומשביעים במיוחד!
בישול מהיר בסיר אחד, בלי טרחה, ובלי כלים מיותרים, אבל עם שילוב מנצח של חזה עוף עסיסי עם גרגירי פתיתים זהובים, בתיבול משובח, וצבעוניות מעוררת תיאבון ונגיעות פלפל אדומות, שמקפיצות את המנה בטאצ’ ססגוני שלא ישאירו גרגר בצלחת!
חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד
ציוד
- סיר בינוני
מרכיבים
- 1 קילו חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
- 1 חבילה פתיתים מקמח כוסמין / רגיל 500 גרם
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 גמבה חתוכה לקוביות קטנות
- 5 שיני שום כתוש
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 כפית תבלין לשווארמה
- ½3 כוסות מים רותחים
- ¼ כפית כורכום
- ½ כף פפריקה מתוקה
- 1 כף מלח
- ¼ כוס שמן
שלבי הכנה
- נטגן את הבצל עם שמן חם עד להזהבה.
- נוסיף את השום ולטגן דקה, ונוסיף את התבלינים.
- נערבב היטב ונטגן כ-2 דקות נוספות.
- נוסיף את חזה העוף, ונבשל כרבע שעה תוך כדי ערבוב.
- נוסיף את הגמבות והפטרוזיליה, ונבשל כ-5 דקות, נוסיף את המים ונביא לרתיחה.
- נכניס את הפתיתים, ונבשל 5 דקות בסיר פתוח ולהבה גבוהה – לערבב היטב.
- נכבה את הסיר ונשאיר לספיגת נוזלים.
- נערבב שוב לאחר 10 דקות, נכבה את האש ונחכה כ-20 דקות.
מקור: נועם זיגדון | מוזמנים לעקוב בקבוצתה – פשוט לבשל עם נועם זיגדון
להשאיר תגובה