אין ארוחה טעימה יותר מחזה עוף על הפלאנצ’ה, שמכינים עם בצל מטוגן ולא משנה מה אוכלים ליד! מתכון לחזה עוף בתיבול משגע וטעם שמוציא אנחת הנאה בכל ביס! מנה מושלמת גם לשומרי משקל, לצד סלט ירוק עשיר.
חזה עוף על הפלאנצ’ה
מתכון קל ומהיר לחזה עוף על הפלאנצ’ה עם בצל מטוגן
מרכיבים
- 4 בצלים חתוכים לרצועות
- 10 חתיכות חזה עוף אפשר להכפיל
למרינדה:
- ½ כוס שמן עדיף שמן זית
- מלח ופלפל שחור
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- כורכום קורט
- 1 כף תבלין לפרגיות
- 1 כפית מרק עוף
שלבי הכנה
- מטגנים במחבת רצועות בצל עם חלק מהשמן ושמים בצד.
- מערבבים היטב בקערה בינונית את רכיבי המרינדה.
- מוסיפים חזה העוף, מערבבים היטב, ומניחם במקרר במשך כ־20 דקות.
- מחממים וצולים את חזה העוף במחבת פסים היטב משני הצדדים.
- מוסיפים את הבצלים, צולים עוד מספר דקות ונגיש חם.
מקור: Moran Turgeman
להשאיר תגובה