הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

חזה עוף על הפלאנצ’ה עם בצל

מתכון חזה עוף

חזה עוף עסיסי על הפלאנצ’ה, עשוי במחבת פסים עם בצל. מנה טעימה שאפשר לאכול לצד כל תוספת או למלא בפיתה ולטרוף!

מתכון פשוט להכנה של חזה עוף במחבת פסים עם בצל, מתובל כראוי, טעים עסיסי ומפנק.

מתכון חזה עוף

חזה עוף על הפלאנצ’ה עם בצל

הדפסה
מתכון פשוט להכנה של חזה עוף במחבת פסים עם בצל, מתובל כראוי, טעים עסיסי ומפנק.
של: מורן תורג’מן

ציוד

  • פלנצ’ה / מחבת פסים

מרכיבים

  • 4 בצלים
  • 10 חתיכות חזה עוף אפשר להכפיל

למרינדה:

  • ½ כוס שמן עדיף שמן זית
  • מלח ופלפל שחור מעט
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • כורכום קורט
  • 1 כף תבלין לפרגיות
  • 1 כפית מרק עוף

שלבי הכנה

  • במחבת לטגן את רצועות הבצלים עם חלק מהשמן ולהניח בצד.
  • בקערה בינונית לערבב היטב את כל מצרכי המרינדה.
  • להוסיף לקערה את חזה העוף ולערבב היטב, להניח ל-20 דקות במקרר.
  • לחמם מחבת פסים או פלנצ’ה לחום גבוה ונצלה את חזה העוף היטב משני הצדדים.
  • להוסיף את הבצלים, לצלות עוד מספר דקות ונגיש חם.
מתכון חזה עוף
צילום: מורן תורג’מן

מקורMoran Turgeman 

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה ובאינסטגרם