חזה עוף עסיסי על הפלאנצ’ה, עשוי במחבת פסים עם בצל. מנה טעימה שאפשר לאכול לצד כל תוספת או למלא בפיתה ולטרוף!
מתכון פשוט להכנה של חזה עוף במחבת פסים עם בצל, מתובל כראוי, טעים עסיסי ומפנק.
חזה עוף על הפלאנצ’ה עם בצל
ציוד
- פלנצ’ה / מחבת פסים
מרכיבים
- 4 בצלים
- 10 חתיכות חזה עוף אפשר להכפיל
למרינדה:
- ½ כוס שמן עדיף שמן זית
- מלח ופלפל שחור מעט
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- כורכום קורט
- 1 כף תבלין לפרגיות
- 1 כפית מרק עוף
שלבי הכנה
- במחבת לטגן את רצועות הבצלים עם חלק מהשמן ולהניח בצד.
- בקערה בינונית לערבב היטב את כל מצרכי המרינדה.
- להוסיף לקערה את חזה העוף ולערבב היטב, להניח ל-20 דקות במקרר.
- לחמם מחבת פסים או פלנצ’ה לחום גבוה ונצלה את חזה העוף היטב משני הצדדים.
- להוסיף את הבצלים, לצלות עוד מספר דקות ונגיש חם.
מקור: Moran Turgeman
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה ובאינסטגרם
להשאיר תגובה