הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

חזה עוף ממולא בבשר טחון ועשבי תיבול

מתכון חזה עוף

קבלו מתכון של חזה עוף טעים ומושלם ממולא בבשר טחון עסיסי ומתובל עם המון עשבי תיבול, ומבושל ברוטב משגע המקפיץ את הטעם לרמה גבוהה.

מנה המתאימה לכל שבת, אירוח, ואפילו לכל השבוע, שתמיד תרשים את כל המשפחה בכל פעם מחדש.

מתכון חזה עוף

חזה עוף ממולא בבשר טחון ועשבי תיבול

הדפסה
מנה מושלמת לכל עת, אירוח, ואפילו לכל השבוע, ארוחה שתמיד תרשים את כל המשפחה.
של: איטל איטלי

ציוד

  • מחבת לטיגון

מרכיבים

  • 5 פרוסות חזה עוף דקים וגדולים ומופשרים
  • 300 גרם בשר בקר טחון
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה ללא גבעולים
  • 1 בצל
  • ¼ כוס סולת
  • מלח קורט
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • בהרט קורט
  • שומשום מעט

לרוטב:

  • פפריקה מעט
  • מלח קורט
  • פלפל שחור מעט
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף טריאקי
  • שמן זית מעט
  • גריל עוף או תבלין על האש

שלבי הכנה

  • נטחן את הבצל ואת הפטרוזיליה הקצוצה ונטגן קלות עם ספריי שמן עד להזהבה.
  • לאחר מכן נוסיף את המלח פלפל שחור וקורט בהרט.
  • נשפוך את התערובת לבשר הטחון ונוסיף רבע כוס סולת לא מבושלת,
  • נערבב היטב ונקרר מעט, נשים על השניצל כל פעם קצת ונגלגל.
  • נשים בתבנית עם נייר אפייה ונפזר מעט שומשום, וכך נסדר את כל היחידות.

להכנת הרוטב:

  • בקערה קטנה נשים קורט פפריקה עם מלח, פלפל שחור, כף סילאן, כף טריאקי, מעט שמן זית, גריל עוף או תבלין על האש, ונערבב.
  • נטבול כל חזה עוף בקערה ונשים בתבנית.
  • נכניס לתנור ללא נייר כסף על חום של 180 מעלות עד להזהבה, כ 20 דקות.
מתכון חזה עוף
צילום: איטל איטלי

מקור: חזה עוף ממולא – איטל איטלי
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: במטבח של איטל