קבלו מתכון של אחת ממנות הדגל הכי טעימות, מטריפות ומיוחדות של חזה עוף מוקפץ עם אורז רך.
מנה שעשירה בצבעוניות של ירקות, גרגירי אורז מוקפצים עם נתחי עוף עסיסיים ורכים!
חזה עוף מוקפץ עם אורז – גם ילדים יטרפו!
קבלו מתכון של חזה עוף מוקפץ עם אורז אקזוטי יקפיץ לכם כל ארוחה עם עושר טעמים מטריף.
ציוד
- מחבת ווק
מרכיבים
- ½1 כוס אורז בסמטי/יסמין
- שמן מעט
- 2-3 גזרים חתוכים לגפרורים
- 1 בצל חתוך לרצועות
- ¼ כרוב לבן
- 2 בצל ירוק
- 500 גרם חזה עוף חתוך רצועות דקות וקטנות
- פלפל שחור מעט
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כפית מרק עוף
- 1 כפית שום כתוש
- רוטב צ’ילי
- רוטב טריאקי מעט
- רוטב סויה מעט
- רוטב סויה מתוקה בנדיבות
- שומשום
- בצל ירוק לקישוט
שלבי הכנה
- נכין אורז עם מעט שמן ומים רותחים ונבשל 19 דקות.
- במחבת ווק נקפיץ גזרים ונניח בצד.
- נקפיץ בצל חתוך, כרוב לבן ובצל ירוק ולהניח בצד.
- נקפיץ את חזה העוף. שימו לב שבהתחלה העוף מגיר נוזלים, אז לסנן ואז שוב להקפיץ עם שמן עד שמזהיב.
- נחבר את הכל ביחד בתוך הווק: הירקות, העוף והאורז המוכן.
- נתבל בכל התבלינים, ונקפיץ 2-3 דקות לאיחוד ונגיש עם שומשום ובצל ירוק מעל.
מקור: מורן תורג’מן
מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה ובאינסטגרם
להשאיר תגובה