מתכון של חזה עוף בתנור במילוי פטריות, מנת גורמה בהכנה פשוטה, אצלכם על שולחן הארוחה בבית!
את המנה הזו כל אחת יכולה להכין. חזה עוף בתנור עסיסי וטעים ברמות, נסו ותצא לכם מנה טעימה שפשוט לא ניתן להסביר. אחת המנות!
חזה עוף בתנור לא יבש עם פטריות
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- ½1-1 קילו חזה עוף
למילוי:
- 1 בצל
- 2 קופסאות פטריות 800 גרם
- 1 חופן כוסברה קצוצה
- מלח קורט
- פלפל שחור לפי הטעם
- אגוז מוסקט מעט
לרוטב:
- 3 כפות סילאן
- 3 כפות חרדל דוויזון
- 3 כפות צילי חריף
- 2 כפות מים
שלבי הכנה
להכנת המילוי:
- נטגן פרוסות בצל עד שמזהיב. נוסיף את הפטריות ומטגנים ביחד עם הבצל.
- נחכה טיפה שיתקרר ונוסיף חופן כוסברה קצוצה, מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
להכנת הרוטב והמשך הכנה:
- נערבב את רכיבי הרוטב ביחד ונניח בצד.
- ניקח את חתיכות החזה עוף ונמלא בתערובת ולגלגל ונתפוס עם קיסם שיניים.
- נכניס אחד אחד לקערה של הטיבול ונצפה בעזרת מברשת או פשוט מאוד לשפוך על כל אחד עם כף.
- נכניס לתנור למשך 25 דקות בערך עד שהחזה מקבל צבע טוב.
מקור: Rotem Beker
להשאיר תגובה