הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

חזה עוף בתנור לא יבש עם פטריות

מתכון חזה עוף

מתכון של חזה עוף בתנור במילוי פטריות, מנת גורמה בהכנה פשוטה, אצלכם על שולחן הארוחה בבית!

את המנה הזו כל אחת יכולה להכין. חזה עוף בתנור עסיסי וטעים ברמות, נסו ותצא לכם מנה טעימה שפשוט לא ניתן להסביר. אחת המנות!

מתכון חזה עוף

חזה עוף בתנור לא יבש עם פטריות

הדפסה
חזה עוף במילוי פטריות. מתכון קל להכנה למנת גורמה שכל אחד יכול להכין!
של: רותם בקר

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • ½1-1 קילו חזה עוף

למילוי:

  • 1 בצל
  • 2 קופסאות פטריות 800 גרם
  • 1 חופן כוסברה קצוצה
  • מלח קורט
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • אגוז מוסקט מעט

לרוטב:

  • 3 כפות סילאן
  • 3 כפות חרדל דוויזון
  • 3 כפות צילי חריף
  • 2 כפות מים

שלבי הכנה

להכנת המילוי:

  • נטגן פרוסות בצל עד שמזהיב. נוסיף את הפטריות ומטגנים ביחד עם הבצל.
  • נחכה טיפה שיתקרר ונוסיף חופן כוסברה קצוצה, מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.

להכנת הרוטב והמשך הכנה:

  • נערבב את רכיבי הרוטב ביחד ונניח בצד.
  • ניקח את חתיכות החזה עוף ונמלא בתערובת ולגלגל ונתפוס עם קיסם שיניים.
  • נכניס אחד אחד לקערה של הטיבול ונצפה בעזרת מברשת או פשוט מאוד לשפוך על כל אחד עם כף.
  • נכניס לתנור למשך 25 דקות בערך עד שהחזה מקבל צבע טוב.
מתכון חזה עוף
צילום: רותם בקר

מקור:  Rotem Beker