חזה עוף במרינדה טעים ומפנק! קבלו מתכון קל ומנצח לפרוסות חזה עוף, או פרגיות צרובות על הפלנצ’ה,
מנה מזינה ומרשימה במיוחד לארוחת צהריים קלילה וטעימה.
חזה עוף במרינדה
מתכון קל ביותר ומנצח לפרוסות חזה עוף במרינדה , או פרגיות צרובות על הפלנצ'ה, וטעימות ברמות.
ציוד
- מחבת פסים
מרכיבים
- 1 קילו חזה עוף
למרינדה:
- 1 כף כורכום
- 1 כף קארי
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- ½ כפית כמון
- ½ כפית כוסברה יבשה
- 2 כפיות אבקת שום גבישית
- ½ כוס שמן זית
- מיץ מלימון סחוט
שלבי הכנה
- נערב בקערה את כל הרכיבים היטב.
- נשרה את חלקי העוף.
- נחמם פלנצ’ה ונשמן מעט.
- נצרוב עד קבלת פסים – משני הצדדים.
מקור: ישראלה אזולאי
להשאיר תגובה