קבלו מתכון מנצח וכל כך קל של חזה עוף במרינדה!
עטוף במרינדה טעימה של שום ריחני, דבש מתקתק ותבלינים ארומטיים.
חזה עוף במרינדה של שום ודבש
מושלם לכל ארוחה משביעה, בריאה ועסיסית.
ציוד
- מחבת פסים
מרכיבים
- 6-7 חזה עוף פרוס לשניצלים
- 4-5 שיני שום כתוש
- 3 כפות דבש
- 2 כפות סויה
- 1 כף חרדל דיז’ון
- טיפה מלח כי הסויה מלוחה
- פלפל שחור מעט
- פפריקה מתוקה לפי הטעם
שלבי הכנה
- נשים בקערה את נתחי העוף, מוסיפים שיני שום, דבש, סויה, חרדל, מלח, פלפל ופפריקה.
- נעביר את הנתחים בתוך התערובת ונשאיר לרבע שעה במקרר כדי שהטעמים יחדרו לעוף.
- נחמם מחבת פסים, נתיז ספריי שמן ונשים את העוף על המחבת עד שמשחים מעט.
- ניתן להוסיף למחבת פלפלים חריפים, עגבניות שרי, פטריות, בצל, או מה שבא לכם זה נותן טעם נוסף לחזה עוף.
מקור: חן שובל אהרון
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite
להשאיר תגובה