חזה עוף בלימון במעטפת קריספית, טעים יותר מהקנוי והכי קל שיש להכנה! אם מתחשק לכם לגוון קצת בארוחות למשפחה, אין ספק שהמנה הזו תעשה את העבודה! מתכון פשוט שמכינים בכלום זמן ואף אחד במשפחה, כולל הילדים, לא יוכל לוותר!
חזה עוף בלימון במעטפת קריספית
מתכון קל ומהיר להכנת חזה עוף בלימון
מרכיבים
- 400 גרם חזה עוף רצועות
- ½ כוס קמח תופח
- ¼ כוס קורנפלור או שקית אבקת אפייה או חצי כפית סודה לשתייה
- ½ כפית מלח
- טיפונת פלפל שחור
- ¾ כוס מים קרים
לרוטב:
- 1 כוס צ’ילי מתוק
- מיץ מלימון אחד
- 3 כפות דבש
- 4 כפות מים
שלבי הכנה
- מערבבים בקערה קמח, קורנפלור, מלח, טיפונת פלפל שחור ומים קרים עד לקבלת בלילה סמיכה (כמו טחינה).
- מוסיפים רצועות חזה עוף. מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים את הרצועות לאחר טבילה עד לקבלת צבע זהוב.
- בסיר קטן מבשלים ומערבבים בחום נמוך צ'ילי מתוק, מיץ מלימון אחד, 3 כפות דבש ו-4 כפות מים עד הסמכה טיפה, וטובלים את הרצועות ברוטב ומערבבים עד כיסוי.
מקור: עוף בלימון – מלי מאירוב
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה לאפות ולבשל עם מלי מאירוב
להשאיר תגובה