מתכון של הום פרייז מטריפים בהכנה ביתית. טעימים מאוד שבטוח שהילדים לא רבים על הביס האחרון!
אז קבלו מתכון קל להום פרייז טעימים פריכים ומתובלים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
הום פרייז בתנור מנצח וקל
קבלו מתכון של הום פרייז מטריפים, קלים להכנה, אפויים בתנור בתיבול אותנטי שעושה את כל ההבדל!
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 4 תפוחי אדמה עם הקליפה
- 4 שיני שום כתושות
- 4 כפות רוטב ספייסי צ'ילי סידרה אסיתית חדשה של אוסם
- 2 כפיות מיונז
- 3 כפות שמן זית
- מלח קורט
- 1 כפית פפריקה
- פלפל שחור גרוס לי הטעם
- רוטב רימונים לפי הטעם
שלבי הכנה
- נחתוך את קצוות התפוח אדמה ונקבל תפוח אדמה ריבוע.
- נפרוס ונחתוך לקוביות קטנות – ונניח בקערה.
- נרתיח את קוביות תפוחי האדמה בסיר כמעט עד הסוף, כלומר עד שמתרככים אבל לא מתחילים להתפרק.
- נסנן וניתן לתפוחי אדמה להתקרר (שלב זה חשוב כדי לקבל פריכות מקסימלית).
- נוסיף את המרכיבים ושאר התבלינים (חוץ מהרוטב) ולערבב את תכולת הקערה.
- להעביר לתבנית עם נייר אפייה – בלי לכסות את התבנית.
- להכניס לאפייה בתנור שחומם ל-200 מעלות עד שיקבלו הזהבה יפה (אבל לא ישחימו מדי!).
- התנור ייתן לנו את האפקט של הטיגון בזכות הציפוי בשמן זית.
- לפזר מעל פלפל שחור גרוס ולזלף מעט רוטב רימונים.
מקור: אריאלה גולמן
להשאיר תגובה