קבלו מתכון להכנת דג אמנון מטוגן בקריספיות מטריפה ועסיסיות ורכות מופלאה.
משודך למרינדה מושלמת המקפיצה את הטעם ברמות.
דג אמנון מטוגן במרינדה מושלמת
קריספיות מטריפה ועסיסיות מופלאה מבפנים
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 6 מושטים מפולטים ללא עור
- שמן לטיגון עמוק
למרינדה:
- מיץ מחצי לימון
- ½ כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית כמון
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית אבקת שום
- ¼ כוס שמן
- 1 כפית מלח
לציפוי – לשים בקערות נפרדות:
- 1 כוס קמח מנופה עם מעט מלח
- 3 ביצים עם מעט מלח
- 1 כוס פירורי לחם
שלבי הכנה
- לערבב את כל המרכיבים למרינדה יחד היטב עד לאיחוד.
- להבריש את הדגים במרינדה היטב.
- בשלוש קערות נפרדות שמים את הקמח עם מעט מלח, 3 ביצים עם מעט מלח, וכוס פירורי לחם.
- לאחר שמברשים את הדג טובלים בקמח ואז בביצים, ולבסוף בפירורי לחם.
- לטגן בשמן עמוק משני הצדדים.
מקור: דג מטוגן במרינדה – נועם זיגדון.
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בפייסבוק!
מה זאת אומרת לאחר שמברישים את הדג? במה ועם מה?