רק ב- 5 דקות הכנה ויוצאת לכם גרנולה ביתית אמיתית!
גרנולה עם פיצוחים ופירות יבשים טריים וטעימים!
גרנולה ביתית ב-5 דקות
שילוב מנצח לגרנולה אמיתית!
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 500 גרם שיבולת שועל עבה
- 100 גרם בוטנים/קשיו/שקדים לא קלוי (אפשר לערבב קצת מכל דבר)
- פירות יבשים חמוציות, צימוקים, בננות, משמש.
- ½ כוס גרעיני דלעת
- ½ כוס גרעיני חמנייה
- 3 כפות שמן רגיל , לא זית.
- ½ כוס טחינה גולמית
- ½ כוס סילאן
- 1 כף קינמון
שלבי הכנה
- נערבב את כל המרכיבים היטב.
- נאפה 180 מעלות כחצי שעה ונערבב כל 10 דק בערך.
- התערובת צריכה להתייבש קצת ולקבל גוון חום יפה.
- נוציא כשמוכן ונערבב חתיכות של פירות יבשים – חתוכים לקטן! (חמוציות, צימוקים, בננות, משמש, כל מה שאוהבים) אני שמתי הפעם רק חמוציות ללא סוכר.
הערות וטיפים
יוצאת כמות ענקית. אני מחלקת לשקיות קטנות ומקפיאה.
מקור: Hagit Salimi Mazor
להשאיר תגובה