מתכון להכנת גביניות שמרים ביתיות וטעימות .
גביניות אפויות פשוט משגעות מבצק שמרים רך .
גביניות שמרים ביתיות וטעימות
מתכון מעולה בהכנה קלה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
- מיקסר
מרכיבים
למלית הגבינה:
- 2 חבילות גבינה טוב טעם 400 גרם
- ½ כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
- 2 חלמונים
- גרידה מחצי לימון
- 2 כפות קורנפלור
להכנת הבצק:
- 1 קילו קמח
- 2 כפות שמרים יבשים של שמרית
- 2 ביצים
- ¾ כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 200 גרם חמאה רכה 1 חבילה גדולה
- ½1 כוסות חלב פושר
שלבי הכנה
הכנת מלית הגבינה:
- נערבב היטב את כל מרכיבי המלית.
- נוסיף חלב לפי הצורך כי כל קמח סופג נוזלים אחרת.
להכנת הבצק:
- נערבב עם וו לישה את מרכיבי הבצק.
- נלוש 10 דקות את הכל ביחד.
- נתפיח כשעה, או אפשר 40 דקות בקיץ.
- ניקח קצת מהבצק נעשה מלבן קטן .
- נמרח פס מהגבינה נגלגל קצת.
- את הקצה של הבצק נחתוך עם סכין ונגלגל עד הסוף.
- נתפיח שוב 35 דקות
- נאפה אפיה רגילה 180 מעלות.
מקור: ליז תורג’מן
היי
אני גרה באמריקה ,איזה גבינה יכולה להשתמש לגביניות
אין כאן את הגבינות של הארץ .
אשמח לתשובה תודה
היי זיוה,
מצאנו עבורך מוצר שנראה הכי מתאים למאפה הזה.
בהצלחה!
אפשר להוסיף תמונה של אופן המילוי? בהוראות רשום להוסיף חלב ל-בצק?? מה גודל המלבן או משקל הבצק עבורו, כמה יחידות יוצאות? איפסון? אפשר להקפיא לפני אפיה?
אפשר סרטו הכנה בבקשה?