מתכון של עוגיות ברואניז ללא גלוטן וללא סוכר עם טעם עשיר ומפנק!
אם גם אתם אוהבים שוקולד, אבל מנסים לשמור על המשקל זה בדיוק המתכון בשבילכם!
בראוניז ללא גלוטן וללא סוכר
עוגיות בראוניז מושלמות לכל עת!
ציוד
- מיקסר
- תבנית קטנה
מרכיבים
- 3 ביצים
- ⅓ כוס מייפל
- 4 כפות קמח שקדים
- ⅓ כוס שמן זרעי ענבים
- 2 חפיסות שוקולד מריר 60% ללא סוכר 200 גרם
שלבי הכנה
- להקציף היטב לקצף תפוח את הביצים עם המייפל.
- להמיס במיקרו את השוקולד עם השמן ולהוסיף לקצף הביצים.
- להוסיף גם את הקמח והשקדים לבלילה.
- לאפות בתנור על חום של 180 מעלות למשך 23 דקות.
- להקפיא ולחתוך לריבועים קטנים.
מקור: בראוניז ללא גלוטן מתכון מאת: Lahav Sarit
האם אפשר שמן קוקוס או שמן אחר במקום שמן זרעי ענבים?
תודה
היי מורן,
בוודאי!!