קבלו מתכון מעולה להכנת בצק פריך עם ריבה .
חיתוכיות ריבה פרווה טעימות עם פירורים שמכינים בקלי קלות.


בצק פריך עם ריבה
מתכון נוסטלגי בהכנה קלה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 2 כוסות קמח מנופה
- ½ כוס סוכר
- 1 אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 1 ביצה
- 200 גרם מרגרינה לאפיה / מזולה 1 חבילה
- 1 כוס ריבה איזו שאוהבים
שלבי הכנה
- ללוש טוב טוב לבצק אחיד.
- לחלק ל3 חלקים, 2 נרדד בתבנית, וחלק אחד לשים במקפיא לרבע שעה.
- למרוח ריבה על הבצק שרידדנו בתבנית, ומעל לגרד בחלק הגס של המגרדת, את שארית הבצק.
- לאפות בחום 160 עד הזהבה (חשוב מאד לא לאפות יותר מדי).
- לחתוך לריבועים, ונקרר היטב.
- רק כשממש מתקרר, להוציא (אחרת מתפרק).

מקור: אילנית דרמון
להשאיר תגובה