מתכון של בלינצ’ס גבינה ביתית ומנצח המקבל דקיקות נפלאה עם מרקם חלומי.
בלינצ’ס מטוגן במלית גבינה עשירה עם תפוחים מקורמלים וצימוקים מפנקים.
בלינצ’ס גבינה ביתי מנצח
בלינצ’ס מעולה עם תפוחים מקורמלים וצימוקים
ציוד
- מחבת
מרכיבים
לבלינצ’ס:
- 5 ביצים
- 5 כפות סוכר
- 5 כפות שמן
- ½ כפית מלח
- 1 כף תמצית וניל
- ¼ כפית אבקת סודה לשתיה
- 2 כוסות חלב
- 1 כוס מים
- ½2 כוסות קמח מנופה
למלית גבינה ותפוחים:
- 500 גרם גבינה לבנה 1 חבילה
- 2 כפות פודינג וניל
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
- תפוחים מקורמלים
- אבקת סוכר
לתפוחים:
- 1 כף חמאה
- 2 תפוחים חתוכים לקוביות ממש קטנות.
- ½ כוס סוכר
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כף דבש
- 1 חופן צימוקים
שלבי הכנה
להכנת הבלינצ’ס:
- נטרוף היטב את כל המרכיבים ביחד עד לקבלת בלילה חלקה.
- נחמם מחבת טפלון ונשמן רק בפעם הראשונה.
- נטגן משני הצדדים את כולם.
למילוי הגבינה והתפוחים:
- נשים במסננת נייר מגבת. על הנייר נשים את 500 גבינה לבנה למשך 15 דקות לפחות עד שהנוזלים יצאו.
- לאחר מכן נוסיף 2 כפות פודינג וניל, 2 שקיות סוכר וניל, ואת התפוחים המקורמלים, ונערבב היטב.
- נמלא את דפי הבלינצ’ס, ונטגן להזהבה קלה.
- נפדר באבקת סוכר מעל. אפשר גם לשמור מעט מהתפוחים ולפזר מעל אבקת הסוכר.
לתפוחים:
- נשים במחבת כף חמאה, 2 תפוחים חתוכים לקוביות ממש קטנות, וחצי כוס סוכר עם כף מיץ לימון, ונטגן עד שכל הנוזלים מתאדים לגמרי.
- נוסיף כף דבש וחופן צימוקים בהירים.
- נערבב היטב ואז נוריד מהאש.
מקור: בלינצ’ס גבינה ביתי מנצח – חני קונאשוילי
הסבר עלוב.
היי מושיק,
נשמח לדעת מה בדיוק לא היה ברור כדי שנוכל לתקן.
אפשר להשתמש בגבינה טוב טעם שהיא יבשה ומוכנה לאפייה
היי אלה,
לא ניסינו, אולי זה יהיה מילוי יבש מדי אז קשה לומר.