מתכון לבייגלה קריספי ומשגע, שמכינים ב-10 דקות ובלי התפחה ומקבלים בייגלה פריך ומפנק! מתכון קל ומהיר לבייגלה הכי ממכר בשילוב גרעינים ותוספות שמשדרגים את חוויית הטעמים! בייגלה מושלמים לכל ארוחה וגם לנשנוש בין ארוחות.
בייגלה קריספי ממכר
מתכון קל ומהיר לבייגלה מבצק פריף וללא התפחה
מרכיבים
- 2 כוסות קמח
- 200 גרם גבינה לבנה 5%
- ½ שקית אבקת אפיה
- 100 גרם בולגרית 5%
- 2 כפות עיטורי עגבניות
- ½ כפית שמרים
- לפיזור מעל:
לפיזור מעל:
- פרג
- גרעינים
- שומשום
- מעט מלח גס
- כל פיצוחים שאוהבים
שלבי הכנה
- מערבבים את כל הרכיבים עד לקבלת בצק אחיד.
- נותנים לבצק מנוחה של 10 דקות.
- מחלקים את הבצק ויוצרים צורה של נקניקים.
- טובלים במים מהברז ואז בתערובת פיצוחים (פרג, גרעינים, שומשום ומעט מלח גס)
- אופים בתוכנית טורבו בתנור שחומם ל־190 מעלות במשך כ-20 דקות עד שהריח מטריף את הדעת.
מקור: בייגלה קראנצ'י – נורית כחלון סיני
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @buttercup_kitchen_
להשאיר תגובה