ביניגלה ירושלמי טעים כמו במאפית, שכולם יכולים להכין לבד! מתכון קל להכנה ותקבלו בייגלה טעים שכל אחד מהם דוגמן! כל כך טעימים ומפנקים, שכיף לאכול אותם גם בלי כלום. מושלמים להגשה בכל שעה ביום ומשדרגים כל ארוחה!
בייגלה ירושלמי כמו במאפיות
ציוד
- כוס אוניברסלית 240 מ”ל או כוס חד פעמית לשתייה בנפח דומה
מרכיבים
- 1 קילו קמח מנופה
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות שמרים יבשים
- 1/2 כוס שמן קנולה/ חמניות – לא זית!
- 2.5 כוסות מים
- 1 כף מלח
שלבי הכנה
- לשים הכל לבצק אחיד ורך את המים מוסיפים בהדרגה ולא בבת אחת!
- אם צריך מוסיפים עוד מים.
- הבצק צריך להיות רך ונעים ואפילו טיפה דביק, לשים 10 דקות ומתפיחים שעה.
הכנת הבייגל:
- לחלק ל־10-12 חתיכות ויוצרים צורת בייגל.
- טובלים בקערה עם מים + כף סילאן ואז טובלים בצלחת עם שומשום.
- מסדרים בתבנית אפייה, נותנים לזה מנוחה/התפחה קלה ל- 15 דקות.
- אופים ב־190 מעלות בערך 15 – 20 דקות.
מקור: סיון צרור
מוזמנים לעקוב בדף שלה : אפייה עם סיוי
להשאיר תגובה