קבלו מתכון קל במיוחד להכנת ביגלה שומשום ירושלמי בדיוק כמו במאפיות!
האפייה שלוקחת 15-20 דקות ויש לכם ביגלה שתוכלו להכין לארוחת הבוקר או הצהריים.
בייגלה ירושלמי קל כמו במאפיות
מתכון של ביגלה קריספי וטעים במיוחד!
ציוד
- כוס אוניברסלית 240 מ”ל או כוס חד פעמית לשתייה בנפח דומה
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1 קילו קמח מנופה
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות שמרים יבשים
- ½ כוס שמן קנולה/ חמניות לא זית!
- ½2 כוסות מים
- 1 כף מלח
שלבי הכנה
- נלוש הכל יחד לבצק אחיד ורך את המים מוסיפים בהדרגה ולא בבת אחת!!!
- במידה וצריך מוסיפים עוד מים.
- הבצק צריך להיות רך ונעים ואפילו טיפה דביק, נלוש 10 דקות ולהתפיח שעה.
להכנת הבייגל:
- נחלק ל – 10-12 חתיכות, ליצור צורת בייגל.
- נטבול בקערה עם מים + כף סילאן ואז לטבול בצלחת עם שומשום.
- נסדר בתבנית אפייה, לתת לזה מנוחה/התפחה קלה ל- 15 דקות.
- נאפה ב-190 מעלות בערך 15 – 20 דקות.
מקור: סיון צרור | מוזמנים לעקוב בדף שלה : אפייה עם סיון
להשאיר תגובה