הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

בייגלה ירושלמי קל כמו במאפיות

מתכון בייגלה ירושלמי

קבלו מתכון קל במיוחד להכנת ביגלה שומשום ירושלמי בדיוק כמו במאפיות!

האפייה שלוקחת 15-20 דקות ויש לכם ביגלה שתוכלו להכין לארוחת הבוקר או הצהריים.

מתכון בייגלה ירושלמי
צילום: סיוון צרור
מתכון בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי קל כמו במאפיות

הדפסה
מתכון של ביגלה קריספי וטעים במיוחד! 
של: סיוון צרור

ציוד

  • כוס אוניברסלית 240 מ”ל או כוס חד פעמית לשתייה בנפח דומה
  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • 1 קילו קמח מנופה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • ½ כוס שמן קנולה/ חמניות לא זית!
  • ½2 כוסות מים
  • 1 כף מלח

שלבי הכנה

  • נלוש הכל יחד לבצק אחיד ורך את המים מוסיפים בהדרגה ולא בבת אחת!!!
  • במידה וצריך מוסיפים עוד מים.
  • הבצק צריך להיות רך ונעים ואפילו טיפה דביק, נלוש 10 דקות ולהתפיח שעה.

להכנת הבייגל:

  • נחלק ל – 10-12 חתיכות, ליצור צורת בייגל.
  • נטבול בקערה עם מים + כף סילאן ואז לטבול בצלחת עם שומשום.
  • נסדר בתבנית אפייה, לתת לזה מנוחה/התפחה קלה ל- 15 דקות.
  • נאפה ב-190 מעלות בערך 15 – 20 דקות.
מתכון בייגלה ירושלמי
צילום: סיוון צרור

מקור: סיון צרור | מוזמנים לעקוב בדף שלה : אפייה עם סיון