קבלו מתכון להכנת בייגלה ירושלמי נדיר והכי תואם למקור.
בייגלה ירושלמי בקראנצ’יות משגעת מבחוץ עם רכות מפתיעה בפנים.
בייגלה ירושלמי בטעם מקורי
קראנצ’יות משגעת עם רכות מפתיעה
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 700 גרם קמח
- ½1 כפות שמרים
- 3 כוסות מים בערך, להתחיל מ 2 כוסות ולהוסיף לאט
- 4 כפות סוכר
- 4 כפות שמן
- 1 כף מלח
שלבי הכנה
- נלוש את כל המרכיבים למשך 10 דקות במיקסר, לא פחות.
- נתפיח למשך 40 דקות בערך עד להכפלת הנפח
- נקרוץ כ-13 כדורים, וכל כדור מגלגלים לרולדה
- לוקחים 2 כוסות שומשום עם 2 כפות מים וכפית סוכר וכפית מלח ומערבבים היטב.
- נטבול כל בייגלה יפה יפה בשומשום ומניחים בתבנית
- נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-220 מעלות למשך 15 דקות בערך.
מקור: בייגלה ירושלמי – נורית כחלון סיני
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @buttercup_kitchen_
להשאיר תגובה