הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

בייגלה ירושלמי בטעם מקורי

מתכון בייגלה ירושלמי

קבלו מתכון להכנת בייגלה ירושלמי נדיר והכי תואם למקור.

בייגלה ירושלמי בקראנצ’יות משגעת מבחוץ עם רכות מפתיעה בפנים.

מתכון בייגלה ירושלמי
צילום: נורית כחלון סיני
מתכון בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי בטעם מקורי

הדפסה
קראנצ’יות משגעת עם רכות מפתיעה
של: נורית כחלון סיני

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • 700 גרם קמח
  • ½1 כפות שמרים
  • 3 כוסות מים בערך, להתחיל מ 2 כוסות ולהוסיף לאט
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף מלח

שלבי הכנה

  • נלוש את כל המרכיבים למשך 10 דקות במיקסר, לא פחות.
  • נתפיח למשך 40 דקות בערך עד להכפלת הנפח
  • נקרוץ כ-13 כדורים, וכל כדור מגלגלים לרולדה
  • לוקחים 2 כוסות שומשום עם 2 כפות מים וכפית סוכר וכפית מלח ומערבבים היטב.
  • נטבול כל בייגלה יפה יפה בשומשום ומניחים בתבנית
  • נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-220 מעלות למשך 15 דקות בערך.
מתכון בייגלה ירושלמי
צילום: נורית כחלון סיני

מקור: בייגלה ירושלמי – נורית כחלון סיני
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @buttercup_kitchen_