מתכון מושלם של בורקס פיצה ללא גלוטן קליל להכנה.
מנה נטולת גלוטן טעימה בטירוף, ממכרת ומרשימה!
בורקס פיצה ללא גלוטן
בפריכות מושלמת וקראנצ’יות מתפצפצת בכל ביס.
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 כוס קמח תמי תופח או תמי הכתום +1 כפית אבקת אפיה
- 200 גרם גבינה צהובה מגוררת גס 1 חבילה
- 60 גרם גבינה מלוחה מגוררת גס
- 2 כפות שמנת חמוצה
- 3 כפות גבינת נפוליאון עם זיתים
- 1 חלמון ביצה
שלבי הכנה
- במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה נערבל את כל החומרים עד קבלת בצק.
- נוריד לנייר אפיה ונגלגל בעדינות את הבצק ונכניס לשעה למקרר.
- לאחר כשעה נחלק את הבצק לשני חלקים. לרדד כל חלק על נייר אפיה, למרוח רוטב פיצה, לגלגל לרולדה (ניתן לשים במקפיא כעשרים דקות) ולפרוס לפרוסות.
- להניח על נייר אפיה, נמרח חלמון ונפזר מעל שומשום למי שאוהב.
- נכניס לתנור ונאפה ב200 מעלות עד הזהבה יפה, בערך חצי שעה.
מקור: Mari נטול גלוטן
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם | ובדף: Mari נטול גלוטן
הבצק עם חלמון או רק למריחה?
היי סיגל,
למריחה, בהצלחה!