קבלו מתכון מושלם להכנת בורגול מהמם עם גזר ובצל מגורדים ומתקתקים.
בתיבול של כורכום וטיפה ממרח בוטנים שצובעת את המנה בגוון עמוק .

בורגול מושלם בריא ומשביע
מתכון מושלם של בורגול בתיבול מדויק
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- סיר
מרכיבים
- ½1 כוס בורגול
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 1 גזר מגורד
- 1 כף שמן
- 1 כף סילאן
- מלח
- 1 כפית כורכום
- ½ כפית ממרח חמאת בוטנים אפשר לוותר
שלבי הכנה
- להרתיח את הבורגול רבע שעה, לסנן ולשטוף.
- להוסיף את הבורגול לתערובת הבצל והגזר.
- להוסיף כוס מים רותחים ואת שאר המרכיבים, לערבב ולהביא לרתיחה.
- להנמיך לאש בינונית ומבשלים במשך 15-20 דקות (ללא מכסה).
- להוציא כמות קטנה מהבורגול עם כף ומתקנים טעמים.
- במידה ומוכן- יש להעביר את הבורגול למסננת ולהניח לכל המים לרדת (אסור לשטוף).

מקור: חנה אלקיים
סליחה, המתכון לא ברור.
כמה מים?
להוציא כמות קטנה… האם הכוונה לטעום?
מטגנים בצל וגזר?
היי,
כוס מים רותחים.
מטגנים את הבצל והגזר.
כן, הכוונה לטעום.
בהצלחה 🙂
עשיתי… וזו תוספת מעניינת/טעימה
מתכון לא ברור
הבצל והגזר ללא טיגון?
בסוף הבישול, לסנן?
היי סילביה,
לא חייבים לטגן, אבל בהחלט אפשר.
בסוף הבישול מסננים את הבורגול מהמים.
בהצלחה!