הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות

מתכון אצבעות פסטה

מתכון נדיר ויצירתי להכנת אצבעות פסטה מוקרמות.

אצבעות פסטה מצופות בפנקו ומטוגנות, בטעם משגע.

מתכון אצבעות פסטה
צילום: ליטל כהן
מתכון אצבעות פסטה
צילום: ליטל כהן
מתכון אצבעות פסטה
צילום: ליטל כהן
מתכון אצבעות פסטה
צילום: ליטל כהן
מתכון אצבעות פסטה
צילום: ליטל כהן
מתכון אצבעות פסטה

אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות

הדפסה
רכות מבפנים וקריספיות בטירוף מבחוץ
של: ליטל כהן

ציוד

  • סיר טיגון

מרכיבים

  • 100 גרם חמאה 1 חבילה
  • 2 שיני שום
  • 1 כף קמח
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 500 מ”ל
  • פלפל שחור מעט
  • מלח קורט
  • אגוז מוסקט
  • 200 גרם פרמזן או צ’דר, או חצי חצי
  • 1 חבילה פסטה פנה 500 גרם
  • 1 ביצה טרופה
  • פירורי פנקו

שלבי הכנה

  • נמיס את החמאה ונכתוש שני שיני שום ונטגן אותם בחמאה.
  • נוסיף כף קמח ונערבב, ואז נוסיף תוך כדי בחישה שני מיכלים של שמנת מתוקה.
  • נתבל פלפל שחור, מלח, ואגוז מוסקט, ונערבב עד שמסמיך.
  • נכבה את האש ונוסיף 200 גרם פרמזן או צ’דר או חצי חצי.
  • נוסיף את הפסטה פנה שבישלנו כבר ונערבב.
  • נשטח את התערובת בתבנית ונהדק.
  • נכניס למקפיא עד שמתייצב וחצי קפוא.
  • ניישר קצוות ונחתוך למלבנים.
  • נטבול בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי פנקו ונטגן.
מתכון אצבעות פסטה
צילום: ליטל כהן

מקור: אצבעות פסטה מטוגנות – ליטל כהן