קבלו מתכון להכנת אספרגוס טרי מטוגן לשלמות.
מנה שמתאימה כתוספת בריאה ומהממת לכל ארוחה עיקרית.
אספרגוס טרי מתכון דיאטטי וטעים
תוספת בריאה וטעימה במיוחד
ציוד
- מחבת רחבה
- קערה
מרכיבים
- 1 צרור אספרגוס טרי
- מלח גרוס קורט
- פלפל גרוס מעט
- אגוזי מלך מעט – קצוצים
שלבי הכנה
- את האספרגוס נקנה טרי ונבחר את הדקים שביניהם.
- לשטוף היטב ולחתוך כ-3 ס”מ מלמטה (כיון שהוא מעט עצי).
- להרתיח מים בסיר ולחלוט מספר דקות, ממש קצר בכדי לשמור על צבעו הירוק היפה.
- להעביר לקערה עם מי קרח לעצירת הבישול, ולסנן.
- לטגן על מחבת על מעט מאוד שמן זית.
- להוסיף מלח גרוס פלפל גרוס ומעט אגוזי מלך קצוצים לקישוט.
מקור: תילי טובה
להשאיר תגובה