אין נשנוש טעים וכיפי יותר מעוגיות, אבל כשהעוגיות עשויות מרכיבים איכותיים ובריאים יותר, אז אפשר לאכול בלי לחשב קלוריות והבלי מצפון. פשוט להתפנק וליהנות! מתכון לעוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ’יפס שמכינים בקערה אחת!
עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ’יפס
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 כוס שיבולת שועל עבה
- 2 כוסות קמח
- ½ כוס ועוד כף סוכר חום
- ½ כוס אגוזים טחונים גס
- ½ כוס קוקוס
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כפית קינמון
- ½ כוס שמן
- ¼ כוס מיץ תפוזים
- 1 כפית תמצית רום
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 ביצים
- 250 גרם שוקולד צ'יפס מריר. אפשר פחות.
שלבי הכנה
- מערבבים את כל החומרים היטב עד קבלת בצק אחיד.
- יוצרים כדורים קטנים בידיים רטובות, מניחים על נייר אפיה ומשטחים אותם מעט.
- מעבירים לתנור מחומם ואופים ב-180 מעלות במשך 25-20 דקות.
מקור: עוגיות שיבולת שועל – אילנה לוי
להשאיר תגובה