איך מכינים נאגטס

איך מכינים נאגטס

נאגטס עוף, המטעם הקריספי, אחד המאכלים המוכרים האהובים על ילדים ומבוגרים כאחד. מי מאיתנו לא חשק בו פתאום באמצע היום? מסתבר שאפשר להכין את המנה גם בבית. אז איך מכינים נאגטס עוף במטבח הביתי?

זמן הכנה: כ – 40 דקות סה”כ

כמות מנות: כ – 6 מנות

במידה ומכינים לילדים קטנים – חשוב לשים לב שגודל החתיכות מתאים לגיל. מומלץ לחתוך לביסים נוחים לאכילה.

חומרים

500 גרם חזה עוף פרוס לחתיכות בגודל ביס

2 כוסות קמח

2 כפיות פפריקה

1.5 כפית אבקת שום

1.5 כפית אבקת בצל

1.5 כפית מלח

0.5 כפית פלפל

3 ביצים

 
איך מכינים נאגטס: השלבים
 

1. מחממים שמן צמחי בסיר גדול.

2. מקציפים יחד את הקמח והתבלינים בקערה רדודה.

3. בקערה נפרדת טורפים את הביצים יחד.

4. מצפים את העוף תחילה בקמח, אחר כך בביצים ולבסוף שוב בקמח. לציפוי עבה יותר, אפשר לחזור על התהליך.

5. מטגנים את העוף בשמן עד להזהבה ופריכות. מוציאים בעזרת כף מחוררת ואז מניחים על נייר מטבח לפני ההגשה.

 

מגישים עם כל רוטב שאוהבים (קטשופ, מיונז, ברביקיו, חמוץ מתוק, חרדל).

אפשר להגיש עם התוספת הקלאסית – צ’יפס, או לגוון עם תוספת בריאה יותר כמו אורז.

 

טיפ נוסף: ניתן להקפיא תוך שימוש בנייר הפרדה למניעת הדבקות.

בתאבון!

רוצים קינוח? מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס