מתכון להכנת שניצל מושלם, עם פירה או כל מילוי מפנק אחר שתבחרו!
שניצל ממולא, שקל להכין והכי מפנק שיש לארוחת צהריים.
איך להכין שניצל ממולא פירה
מתכון מושלם לארוחת צהריים מפנקת!
ציוד
- סיר בינוני לבישול
- מחבת רחבה לטיגון
מרכיבים
לפירה:
- ½ קילו חזה עוף לשניצל
- 7 תפוחי אדמה בגודל בינוני
- שמן זית מעט
- 1 כף מרק עוף שטוחה – לא חובה
לשניצל:
- פירורי לחם לציפוי
- קמח לציפוי
- 1 ביצה טרופה
שלבי הכנה
הכנת הפירה:
- לבשל את תפוחי האדמה ולאחר מכן למעוך לעיסה אחידה ולהוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- כאשר הפירה מוכן להוסיף לו מעט שמן זית ואבקת מרק עוף.
- אם תרצו פירה חלק וקרמי תוכלו להעביר אותו במסננת דקה.
הכנת השניצל:
- לקחת את נתחי השניצל ולדפוק עם פטיש מטבח כאשר הם מונחים בין שתי ניירות אפייה, עד לקבלת שניצל דק.
- להכין ”סנדוויץ’“ של שני נתחי חזה עוף, נעשה אותו דק ככל האפשר.
- על השניצל למרוח שכבת פירה ולכסות בשניצל נוסף.
- לטבול בקמח וביצה טרופה עם מלח ואז בפירורי לחם.
- לסיום לטגן בשמן עמוק עד להזהבה.
מקור: שניצל מתכון מאת מרי קוגן
להשאיר תגובה