מנת אטריות אורז עם ירקות מוקפצים ואנטריקוט מושלמת.
ארוחה מפנקת שבנויה מאטריות, רצועות אנטריקוט עסיסיות וירקות טריים.
אטריות אורז
עם מנה כזו תרגישו חופשה בתאילנד
ציוד
- מחבת רחבה
מרכיבים
- ½ חבילת אטריות אורז 200 גרם
- 2 חבילות פטריות חתוך גס – 500 גרם
- ½ כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 300 גרם אנטריקוט אפשר להחליף לגבינת חלומי
- ¼ כוס קשיו
- 1 חבילה ערמונים בואקום, 100 גרם
להכנת הרוטב:
- 5 כפות רוטב סויה
- 3 כפות צ’ילי מתוק
- 2 כפות סליאן
- 1 בצל אפשרי
שלבי הכנה
- להכניס אטריות אורז במים רותחים כ-10 דקות.
- לטגן פטריות עם מעט מלח ופלפל שחור.
- להוסיף רצועות קטנות של אנטריקוט קשיו וערמונים.
- להוסיף את הרוטב סויה צ’ילי מתוק וסילאן.
- לסנן את האטריות מהמים ולהוסיף לרוטב. טועמים, מוסיפים עוד רוטב אם צריך.
הערות וטיפים
אפשר להוסיף בצל (גם ירוק טעים) למי שאוהב.
אפשר להגיש עם שומשום מעל.
אפשר להגיש עם שומשום מעל.
מקור: Hila Cohen Deri
להשאיר תגובה