מתכון למנת אטריות אורז בריאה ומושלמת.
לכל מי שרוצה ליהנות מטעם נהדר בלי גלוטן ובלי סוכר.
איטריות אורז ללא גלוטן ממכרות
טעם אליפות בכלום השקעה
ציוד
- מחבת ווק
מרכיבים
- 1 חבילה אטריות אורז השתמשתי במקלוני אורז ללא גלוטן של מזרח מערב – כ 450 גרם
- 1 בצל
- 1 סלסלת פיטריות שמפניון 250 גרם
- פלפל שחור גרוס מעט
- מלח קורט
- כורכום מעט
- 1 חופן פיסטוקים
- 1 צרור כוסברה
- 3-4 שיני שום
- שמן זית מעט
שלבי הכנה
- להרתיח סיר עם מים, מעט שמן וכפית מלח.
- כשרותח להכניס את האטריות ממש לכמה דקות עד שמתרככים, לסנן ולשטוף במים קרים.
- בווק חמה לטגן רצועות מבצל גדול, כשמזהיב עם סלסלת פטריות שמפניון חתוכות, לערבב.
- להוסיף את האטריות המסוננות, פלפל שחור גרוס, מעט מלח ומעט כורכום.
- אם קצת דביק, אפשר להוסיף מעט מים/שמן זית, לערבב עד שהכל נטמע ולכבות את האש.
- לטחון חופן פיסטוקים, צרור כוסברה, 3-4 שיניי שום ומעט שמן זית ולפזר מעל האטריות.
מקור: אטריות אורז מתכון מאת: בטי דרעי
להשאיר תגובה